# 48 orkaner samt konstgjordporr

Hurricane - Sunisa
&
Hurricane - Shae

- So, what's the video gonna be like?
- Uhm... Very, very, very, very sexual.

Is there anything else to say?





# 47 psykologi samt kaffe







Just nu sitter jag och lyssnar på Michael jackson. Ganska härlig musik, hörde dock för några månader sen att det har varit människor som har tagit livet av sig bara för att Michael Jackson dog. emh.

Men nu sitter jag och försöker plugga psykologi, det är ganska svårt. Ska skriva om jagvetintevad.

puss. :*






with love/ Hannibal
₪ ø lll ·o.

# 46 hulken samt lucia

Angelika sitter bredvid mig och tittar på Hulken. Hon är rädd och gömmer sig bakom sina händer. x) så sött

I måndags var det Luciafirande på skolan och man fick lussebullar, pepparkakor och julmust om man kom i tid.



Lärare.


duh.

with love/ Hannibal
₪ ø lll ·o.

# 45 knas samt knas

Idag när jag satt på bussen brevid Diddi ringde Kalle henne men hon missade att svara så hon ringde upp och efter några sekunder skrek hon nästan : VA? ÄR SKOLAN STÄNGD? och plingade på bussen. Vi alla gick av och gick. Så skolan var stängd idag. Vi fick inte veta varför just då. Vi hade massa olika teorier av vad som hade hänt. Om någon lrare hade dött, om någon hade blivit mördad, om någon hade hackat sig in i skolsystemet, om någon hade bombhotat skolan. vad som helst. senare fick jag reda på att 4 elever hade hotat en lärare via facebook. man ba: VA?! ursäkta men via facebook?
Så när jag gick hem igen och berättade för mamma sa hon: Eskilstuna, det är bara massa jäkla ligister som bor där.
hahaha.

sen tvingade syster med mig till sthlm för att julklappshandla. Vi drog till Liljeholmen.



# 44 hämnd samt sömn

När jag kom hem från en frustrerad promenad med hunden från dagiset så satte jag min på golvet i köket och nästan somnade. Sen blev jag arg och inte pratade. Efter middagen låg jag över matbordet och somnade lite. Mamma frågade om jag skulle plugga eller om jag ville baka pepparkakor. Jag sa att jag ville baka pepparkakor om en stund. Så jag la mig nere i sängen en stund (trodde jag) och kollade på film. Min plan var att ligga där högst en halvtimme. Jag låg där ungefär 2 timmar... vilket inte var meningen.
Jag fick dåligt samvete för att jag låg och sov så länge. Det känns som varenda dag kommer bli som denna. Jag sliter i skolan. Jag är glad i skolan. Egentligen vill jag inte hem. Jag vill åka hem så sent som möjligt bara för att slippa vara hemma. Jag skulle kunna sitta på bussen i 5 timmar, bara för att inte komma hem. Det r alltid samma sak när jag väl är hemma. Jag pallar nada. Det är bara tjat och tjat och tjat. Gör det, gör så! bla bla bla blablablablablablablablablablablablabldbdlbalbal. palla.




Ville bara tacka för kylan! jävligt stort tack...

# 43 psyk samt kaffe.

- Jared Leto




Jag är nära på att få ett nervöst sammanbrott känner jag. Jag tror jag är helt seriöst galen, inte frisk i huvudet i allafall. Jag klarar verkligen inte av mer. Jag måste göra ALLT hemma pga att mamma inte kan röra sin högra arm. Och, visst det klart jag hjälper till eftersom hon har opererat sig, självklart. Men att jag har varit i skolan sen halv 8 och kommer hem halv sju av att jobba stenhårt i skolan, det mår man inte bra av. INGEN skulle göra det. Kanske dem som går på 12 koppar kaffe varje dag, men inte jag. Jag är så JÄVLA trött när jag kommer hem. Ibland vill jag ens inte åka hem, jag vill bara ta det senaste tåget hem, gå direkt och lägga mig. Jag är en svag människa, jag har inte så himla bra försvartekniker som gör att jag står upp för mig själv och visar vem jag egentligen är och kan försvara mig i svåra eller lätta situationer. Jag är ingen sådan människa, och förlåt, men det är sådan jag är. Jag tänker på det varje dag, varje minut och kan inte göra någonting åt det. Jag önskar jag var en stark själv, men det är jag inte. usch. detta var jobbigt.
Idag pratade jag med mamma vid matbordet och sa att jag behövde en människa. Hon fick lista ut vilken sorts människa jag behövde för jag vågade inte riktigt säga det högt till henne. Efter några gissningar kom hon fram till det rätta svaret - psykolog. Just nu kan jag inte prata med mina allra bästa människor om mina problem. Jag vill, men jag kan inte. Det känns som om de skulle se mig på ett annat sätt, men jag vet ändå att de inte skulle göra det.
Det går helt enkelt inte.
Detta är kanske inte något jag egentligen ska ta på bloggen, men jag ville få ur mig lite snack. förlåt om jag är typ emo eller nåt. sry.



bara för att dem gör mig glad när jag lyssnar på dem.
(bilden INTE tagen av mig, jag har ens aldrig sett dem :( ...  )


Slänger in en bild på The God Of Rock också. <3


en bild på Raymond Fernandez Spelad av Jared. 8D
Btw, hörde att denna film inte var något påhitt, det har faktiskt funnits en Martha Beck och Ray Fernandez som har utnyttjat kvinnor på pengar och sedan mördat dem. Ganska fashinerad historia faktiskt. Jag grät när de skulle sätta sig i elektriska stolen i slutet. :''''(


Just love the pic.


Jag tror jag gillar MÄN (inte killar, inte gubbar, MÄN!!!) täckta i blod. det är något med det... 8D


före...

sen..

senare...

seeeenare...

sist!
Jag älskar den sista bilden. Har faktiskt hittat en tröja med den på som jag SKA ha, även om den kostar sådär ungefär... 500 spänn + frakt, men jag SKA ändå ha den. Negativa är att bilderna är tagna av Terry Richardson, och som fotograf säger hans bilder nästan ingenting till mig. Plus att jag har blivit varnad för att han är läskig och äcklig. Och ja.

with love/ Hannibal
₪ ø lll ·o.


# 42 Barthalomew Cubbins är ren, tung kärlek.

När Jared Leto först nämnde Barthalomew Cubbins och sa att det var han (en dansk filmregissör) som hade regisserat och skrivit massor av 30 Seconds To Mars musikvideos blev jag typ.. jag vet inte riktigt. När jag sökte på Barthalomew Cubbins på google hittade jag ingenting förutom en karaktär från en barnbok i USA. Det fanns inga bilder, ingen information, ingenting om honom, så jag blev lite fundersam. Sen förstod jag att det var Jared själv som ÄR Barthalomew Cubbins. Lite genialt, men ändå varför? Bara för en kul grej, eller är det någonting mer?

Jag tänkte bara säga att Barthalomew Cubbins är ett geni. Det är han som gjort A Beautiful Lie -videon, From Yesterday -videon, Hurricane -videon m.m.
När man ser Hurricane -videon blir man lite fundersam om Jared är lite tokig i sex, om det var meningen att det skulle sälja, eller om det bara var en kul grej. heh.
Här är Hurricane videon once again :




with love /Hannibal
₪ ø lll ·o.

# 41 mördande legender samt ensam

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag orkar varken psykiskt eller fysiskt.
Jag har skrämt upp mig själv genom att kolla på massa läskiga videos på youtube. Jag brukar inte vara en sådan som tror på allt, för jag tror och vet att mycket av det som läggs upp på youtube är fake, men man vet ju aldrig.
Jag har sett Jennifer's Body. Den var ganska bra. Lite för amerikans för min smak. Megan Fox var grymt snygg i hela filmen och jag älskar att hon gör sig ful. :D

 

with love / Hannibal

₪ ø lll ·o.


# 40 bad romance





with love/ Hannibal

₪ ø lll ·o.

# 39 trettio sekunder samt ego

Det känns verkligen värdelöst detta, jag fick en känsla av att ingen har uppskattat det jag gjort.
Alla saker som man gjort har inget värde längre. Kanske är det bara vinterdeprissionen som snackar, men jag känner såhär.
Jag håller på att bli sjuk också, så det är ju kul...




en bild på den levande Betty Boop. Det var hon som gjorde rösten till Betty Boop på 40-talet. Hon har också en roll i Who Framed Roger Rabbit? som Betty Boop men den är gjord på 80-talet, där har hon också gjort rösten till Betty Boop.
Jag älskar denna kvinna...



...och denna låt.

# 38 schizofreni samt mani

jag sitter på psykologin just nu och skriver om schizofreni och mani. Jag tycker om psykiska sjukdomar, eller kanske inte tycker om, eller jo. Jag är väldigt intresserad av dem och faschinerad.


puss.



bla.


känner att jag gillar den där bilden.

with love / Hannibal

₪ ø lll ·o.

# 37 att glömma bort någonting viktigare än livet itself.

Jag har ju HELT glömt bort att lägga ut denna.

bad girl.

Ja, Ni kan ju se själva.

Asball.

 

with love, Hannibal

₪ ø lll ·o.


# 36 xmas samt storhandla

Ja, jag är lite besviken och höll på att bryta ihop på bussen hem..

När jag kom hem käkade vi och sen drog vi och handlade för lördag dvs tjejkvällen. allt gick på mycket pengar, jag köpte bl.a körsbär och små paraplyer att ha i milkshaken jag ska göra. Det blir ingen Crème Brûleé tyvärr. Det som är så himlans gott.

random bilder:


bara för att jag ska skaffa en ankaretatuering. dedicated to morfar. <3
och bara för att Lindsey passar som mordoffer för hon är snygg täckt i blod.


bara för att han är väldigt väldigt snygg i denna film.

Kurt Cobains självmordsbrev...


Butcj Walker and the Black Widows. Jag ska också tatuera in svarta änkan hade jag tänkt pga av min spindelfobi och för att det där var en av de bästa dagarna på länge.
De var förband till P!nk i somras i Götet.


vi slänger in en bild på mig och eva den söta ormen vars ägare står i bakgrunden.

3årsgammalbildmendenduger.

fult redigerat. så ville jag ha tatueringarna.

in the middle of the production of

OUR MUSICVIDEO

 

with love, Hannibal

₪ ø lll ·o.


# 35 Vegas samt Buddha



Ja, detta är alltså Funny Games. En helt underbar film som jag såg första gången för kanske 1 år sedan?
Den gick på TV och jag såg den och blev lite smått förälskad i den.
Den är galen, men det är nog det jag gillar med den.
Jag skickade trailern via FB till mamma och hon sa:


så... mamma tycker att jag är sjuk i huvudet.. :D haha


# 34 besvikelse samt psykologi. ₪ ø lll ·o.

Jag känner inte riktigt att någon uppskattar det jag gör. Jag blir seriöst ledsen. jag var jätteglad över Götet och nu vill jag ge någonting tillbaka, jag har planerat detta i mer än 2 månader och alla sa att de kunde komma, och nu ser denna dag inte så mycket solljus.
Blir ledsen. Här planerar någonting för alla och sen blir det bara.. "m". Man får ingenting tillbaka.


Idag har jag druckit kaffe, skrattat, se Elin bli fälld, rökt, blir förbannad, blivit ledsen, blivit glad, blivit irriterad.

Jag har ritat på mig själv idag, massor med olika grejer, dock inte filmat mycket eller redigerat mycket som jag hoppas att jag skulle hinna med att göra.
Jag har lyssnat på världens bästa band.
Jag har läst 2 underbart bra bloggar som är bara helt enkelt underbara. 30 Sec och Malins.
Jag har fått reda på att Jared Leto har nu blått hår, vilket är fint. Jag har diskuterat Jared och 30 Seconds To Mars med Malin hela dagen typ, underbart samtalsämne.

Just nu dricker jag kaffe och äter en miniatyrbiskvi som pappa hade med sig hem från jobbet och pluggar psykologi.

blått hår.

jag + jag.

<3

jag älskar bilden på honom.

bild gjord av moi.

bild gjord av moi.

 

with love/Hannibal

₪ ø lll ·o.






RSS 2.0