# 33 orkaner samt en glad och arg hannibal

Igår släpptes Hurricane-videon/kortfilmen. Malin hjälpte mig med att kolla på den, även om vi i fucking Sverige inte kan kolla på den än. Men jag lät den ladda och när jag vaknade imorse kunde jag kolla på den, och blev kär. Blev helt galet kär om jag får vara ärlig. Men jag förstår inte riktigt varför den har förbjudits av MTV. Helt sjukt. Jag menar, som om inte Lady Gaga, Christina Aguilera och allihopa har något i deras videor som har med sex och våld att göra. Jag blir helt ärligt talat förbannad på världen.
Varför ska tjejer kunna kräla på killar om inte killar får kräla på tjejer? Visst, vissa kan se det som kvinnoförnedrande men what the hell?! Förstår inte riktigt hur världen fungerar...
Men nu har jag sett den kortfilmen och blev glad i kroppen.
Helt ärligt nu, det var den bästa musikvideon jag sett. Fast tjejerna i filmen var lite överdrivet smala. jag tycker att de kan ha någon normalstor, kanske som jag? För tjejerna i filmen, det var inte riktigt snyggt smal, det var bara spinkigt.

PUSS!




# 32 live forever samt strangers. ₪ ø lll ·o.

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1694126121465&oid=117183901674745&comments


 

nothing else to say.

₪ ø lll ·o.

with love, Hannibal


# 31 Orkaner samt sexochvåld.





Hurricane-videon med 30 Seconds To Mars har förbjudits för att den innehåller för vågade scener med sex och våld?
Okej, en fråga. Vem har INTE sex samt våld i sina videor nu? Och varför? För att det säljer, såklart.
Den skulle komma ut imorn om ungefär EXAKT 24 timmar, men nej. Nej, MTV bestämmer sig för att förbjuda videon som tusentalsmiljoner människor har väntat så länge på! Detta är inte klokt.
Min fråga just nu är, Varför förbjuds sådant? Är det för att "de" vill ta ifrån allt som människor faktiskt VILL se?
jag förstår inte. Visst sex i en musikvideo kan klassas som vågat och porr, men vafan liksom.
jag blir sjukt arg.





Bilder från videon Hurricane.

Jag älskar att han har kilt/liknande på sig.

 

 

with love, Hannibal.









# 30 KROGEN

Hej, i fredags fyllde jag 18 och fick present av mina kära vänner Angelika, Malin, Sara och Elin att åka till Götet!
så när jag kom hem på torsdagen då jag fick reda på det packade jag stressat, gick och la mig. när jag vaknade kom mamma, timjan och charlie in hos mig med tända ljus, mackor, te och juice. Jag fick ett överlevnadskit av min syster i en fin väska med MASSOR med saker. bla info om klimakteriebsvär, mensbesvär, choklad och massor massor mer. bl.a. en barbapappabok.:D
sen störst av allt och det jag önskade mig MEST AV ALLT var en..... tadada en FILMKAMERA!
jag blev typ chockad när jag fick den, visste inte vad jag skulle säga eller något!
sen kom elin och hämtade mig, vi hämtade tjejerna i nykvarn och sen drog vi till södertälje och tog tåget till götet därifrån. när vi kom fram var jag ju bara tvungen att köpa ett paket cigg BARA för att jag kunde! hon i kassan sa inte grattis när jag räckte fram mitt leg. :(
sen åkte vi spårvagn till hotellet och det tog kanske en halvtimme/40 minuter att GÅ med packning till hotellet från hållplatsen. det var jobbigt. när vi äntligen kom fram satte vi oss i ett av rummen och började förfesta litegrann. sen fixade vi iordning oss och drog in till stan och käka på ett ställe som heter Chez Amis.
forts. följer.

# 29 you are drivin' me fucking INSANE

om jag är fast för ett band, är jag fast för dem forever.
nejmen, min musikhistoria har varit lite ovanlig. från spice girls till nirvana och sedan från my chemical romance och manson till elvis och jerry lee. från the doors till 30 seconds to mars!
och 30 sec är de jag BARA lyssnar på nu.



åh! jag önskar jag lyssnade på dem för 1 år sedan så jag kunde ha varit på deras på deras konsert.
det jag älskar med dem är att de är så nära fansen. Jared säger att de inte är fans utan att vi är en enda stor familj och det är ganska sant med tanke på hur nära han är till "familjemedlemmarna".

de är det första bandet jag verkligen lyssnar på och förstår, eller ja, en sån här känsla jag har när jag lyssnar på dem, har jag aldrig haft, så det kanske är att de är FÖR bra?!

igår hittade jag massa roliga fb-grupper som t.ex. "Letogasm", "Jared Leto turns my underpants into Niagara f*ckin' Falls",
"Jared Leto's Candy Blue Nail", "Leto on Leto = LOL", "Hi, my name is (insert NAME HERE) and i have a PE fetish", "Jared leto. Amen", "Jared Leto for President".
åh, älskart!

jag tänkte skriva lite "sanningar" om mig.
*jag vill bli filmkonstnär.
* jag älskar shane dawson, den första videon jag såg med honom var SHanaynays sminkvideo och blev kär i honom.
http://www.youtube.com/watch?v=Od8d9I5ZLZc
* när jag var liten drömde jag om att bli prinsessa och sångerska.
* jag älskar 30 seconds to mars.
* jag tror inte på att man blir konstnär, jag tror på att man ÄR från födseln, men kanske inte inser det från början.
* jag bara ÄLSKAR Hannah Montana.
* jag fyller år om 4 dagar.
* jag har nu rökt i 3 år.
* jag älskar psykiskt sjuka människor, eller ja. tycker att de är väääldigt intressanta och börjar undra om jag är det också...
* två av mina favoritfilmer är Funny Games och Mr. Nobody. två helt olika filmer.
* jag tror att det finns perfekta människor med få.
* den bästa skrivna boken jag läst är faktiskt The Last Song, hitills...
* jag dömer inte.
* en av mina passioner/fetisher är nyckelben.
* när jag var yngre älskade jag näsblod.
* jag är fashinerad av blod och döden.
* jag har inte träffat en enda intressant människa i mitt liv, förutom min syster.
* jag älskar irlänsk dialekt.
* Jag SKA flytta till London någon dag!

with love, Hannibal


# 28 ögon samt ögon

Idag gjorde jag värsta långa inlägget om sanningar om mig, men råkade kryssa den sidan och den sparades inte i utkastet så ni får inte veta några hemliga saker om mig.



det som dessa vackra män har gemensamt och är ganska så igenkända för är ögonen.
Jared har nog de vackraste ögonen i världen. I Mr Nobody finns det många bilder på bara hans ögon och man smälter varje gång man ser dem.
de är underbara.
Cillian Murphy har också otroligt vackra stora ögon så man nästan blir blind. Han är också ganska känd för sina kindben som gör att han har ett så vackert ansikte.


Idag har jag inte gjort någonting känner jag, kanske typ... gått till skolan, rökt, snackat skit, kollat top model och nu sitter jag här. värdelös dag lite. Ska sitta med min konst lite. puss

idag är det idol och jag ska se det.

with love Hannibal.

# 27 Passioner samt konst

saker som är älskade som jag haft i år samt nya:
nyckelben
klister
film
musik
udda människor
käkben
läppar
konst
seriemördare

# 26 Klister samt vidvinkelsfilmkamera

Klistret är slut och jag köpte nytt, men inte likandant utan KARLSONS KLISTER och nu är jag glad!!
Jag kommer ihåg Karlsons Klister ifrån Pippi Långstrump. åh, saknar tiden, vettu!
Idag har Elin kommit hem till mig och vi har kollat runt lite på studentgrejer eftersom vi tar studenten snart!
Om jag bara tar mössan och ingen tröja eller så så kommer det gå på ungefär 1000 kronor. om jag köper en sjuktsnygg tröja och ett champagneglas också kommer det gå på 1501:-
vilket är helt okej. mina päron kanske kan sponsra lite pengar tycker jag allt!

Just nu sitter jag och läser om hur Leslie van Houten (medlem i Mansonfamiljen) tyckte att det blev allt roligare och roligare att knivhugga Rosemary LaBianca!
Underbart! Jag tror jag ärligt talat fattar hur de tänker, eller alltså inte med att mörda men VARFÖR de gjorde det. De ville starta krig. De ville att så många människor som möjligt skulle dö för sakerna de gjorde mot andra människor.
hih.


och nu, lite bilder ifrån en av mina favoritfilmer.





















och slutligen. världens vackraste öga.




Jag har nu önskat mig en filmkamera i 2 år och min pappa tänkte köpa en till mig när jag fyllde 17, men han visste inte vilket märke, vika som var bra osv.
så nu önskar jag mig det igen och hoppas jag åtminstonde får en liten summa pengar till det. :D

with love, Hannibal.

# 25 filmrullar samt snygga musiker, mina vänner.

Tänkte tipsa om lite bra filmer som jag älskar samt tycker mindre om men är ändå nostalgi och roliga.

När jag var liten älskade jag Disney-filmer och jag tror jag inte är ensam om det. Nu när jag är äldre har mamma alltid sagt att jag älskade Skänheten och Odjuret, men jag har inget minne av att jag har älskat den filmen så mycket.
Anyway, när jag blev lite äldre har jag ett stark minne av att jag älskade Moulin Rouge med Nicole Kidman och Ewan McGregor. Jag gillade den filmen starkt för att den hade allt. Kärlek, musik, känslor, tragedi, sorligt slut och tårar. Varje gång jag såg den grät jag ut ögonen så tårkanalen var helt torr.
När jag var lite äldre började jag kolla på skitfilmer och jag gillade de inte särskilt mycket. Jag tror att det var att jag inte riktigt visste vem jag var och vad jag gillade.
Senare såg jag The Dark Knight och blev besatt av Jokern. Han var min Gud. Efter det började jag se nästan alla filmer där Heath Ledger spelade i och jag var helt kär i honom.
Jag gillade också många av Tarantinos och Burtons filmer. En av de första filmerna jag såg av Tarantino var Pulp Fiction, sedan blev jag såld på honom och såg bara mer och mer. Tim Burtons filmer gillade jag skarpt för han hade en stil som ingen annan filmregissör någonsin haft som jag sett. Alla pratade om A Nightmare Before Christmas. Jag såg den men förstod inte riktigt varför den var så gimla bra. Den var riktigt bra gjord och jag älskade att de använde lerfigurer istället för dataanimering men själva filmen var inte så bra. Den var okej. Jag kommer också ihåg när jag och mamma såg Sweeney Todd på bio och jag totaltälskade den men mamma inte gillade den för allt blod. Själv tycker jag inte att man kan döma en film för blod.

Big Fish var en storfavorit för mig ett tag.
Musiken har alltid betytt allt för mig och det var en av de andledningarna att jag har bytt favoritfilmer så mycket. När jag lyssnar på ett band som får mig att må som jag mår blir jag påverkad och tittar på filmer som får mig att må på det sättet som musiken får mig. Och när jag har en stil gillar jag dem filmerna osv.
På senare år började jag att se "konstnärliga" och annnorlunda filmer som t.ex. A Clockwork Orange, Funny Games.
När jag var ensam hemma med mamma en gång och vi hade inget att göra slog vi på TV:n och precis då började "Diktatorn" med och av Charles 'Charlie' Chaplin. Den filmen var JÄTTEbra tyckte jag och jag började hata alla moderna filmer som gjordes som handlade om SAMMA JÄVLA SAK, OVER AND OVER AGAIN.
Sen hade jag otur i kärlek och började hata kärleksfilmer, speciellt nya, moderna filmer som BARA handlade om kärlek, som fick ett lyckligt slut.

Nu har jag börjat lyssna (igen) på 30 Seconds To Mars  mer och mer (för att vara ärlig så lyssnar jag bara på dem nuförtiden) och jag började kolla på lite filmer där Jared Leto är med i.
den första var Urbar legends när jag var myyyyycket mindre, och nu såg jag att han var med i den så jag såg den igen och fick en nostalgikänsla över den. Sen visste jag att han var med i Girl, Interrupted, skitsnygg är han i den filmen, men har inte så stor roll. Sen såg jag att han var med i en film som heter Lonely Hearts som jag har sett för länge sedan och kom ihåg den när jag såg den för några dagar sedan!
Sedan hade han varit med i en annan ny film som hette "Mr. Nobody" och titeln lockade mig så jag var tvungen att se den och den blev genaste en ny favorit!

Jag har också alltid gilla psykologiska filmer. Psykiskt sjuka människor som gör sjuka saker. (funny games, shutter island t.ex.)

Jag har också alltid gillat Jared Letos röst, när han pratar och när han sjunger. Den är liksom inte som alla andras.

Tips på bra filmer:

Mr. Nobody
The Dark Knight
The Great Dictator
Lonely Hearts
Jarhead
The Imaginarium of Doctor Parnassus
The Notebook
The Doors, the movie
The Reader
Revolutionary Road
Shutter Island
The Interview
Reservoir Dogs
Girl, Interrupted
A Clockwork Orange
Funny Games
Panic Room
Gothica
Highway
Natural Born Killers
The Prestige
RAGE
Inception
American Psycho
Batman Begins
Batman Returns
Figh Club
Snatch
Spiderman 1
Spiderman 3
Leon
Nikita
V for Vendetta
The Boat That Rocked
Factory Girl
The Edge of Love
Requiem For A Dream
Chapter 27
Evening



Några filmer som ligger på "b"-listan
Urban Legends
Pledge This







Jude Law i RAGE


Christian Bale i American Psycho


Cillian Murphy i Batman Begins


Emlie Hirsch i Taking Woodstock, helt okej film, men tråkig. För lite musik.


Michael Pitt & Brady Corbet i Funny Games


Helena Bonham Carter i Fight Club


James Franco i Spiderman


Natalie Portman i Leon


Philip Seymore Hoffman i The Boat That Rocked


Sienna Miller & Kiera Knightley i The Edge of Love


Guy Pierce i Factory Girl som Andy Warhol


Sienna Miller i The Interview


Maggie Gyllenhaal i Secretary


Macaulay Culkin och Seth Green i Party Monster


Requiem For A Dream


Jared Leto i Lonely Hearts


Jared Leto i chapter 27


Jared Leto i Fight Club


Jared Leto i Girl, Interrupted (sjukt snygg)


Jared Leto i Mr. Nobody


Jared Leto i Mr. Nobody


Jared Leto i Mr. Nobody


och slutligen Mr. Nobody





nu har jag inte fler bilder att dela med mig av.

with love, Hannibal



# 24 Musik tillsammans med ved.

Idag är den precis ungefär 18 dagar tills man fyller 18. I'm exited! Dagen då Stockholm inte står säkert. Dagen då jag fan ska beställa en öl eller ett glas vin till lunchen BARA FÖR ATT jag får det!
Då ska jag och tjejerna dra ut på krogen, vilket kommer bli spännande.

Nu, idag har jag kollat på Sommaren med Göran, vilket var hemskt. Jag blev seriöst deprimerad av den filmen. Den var SÅ dålig. SÅ svensk. SÅ svensk humor. ALLA typiska svenska skådisar. Den var HEMSK! Jag har svårt att kolla på filmer där man vet hur filmen slutar, tycker för det mesta att det bara är slöseri med tid..
Sen blev mamma sur för att vi satt i soffan så länge när vi skulle stapla ved. det tog ungefär 1 timme. det var tråkigt, men när man lyssnar på (just nu) världens bästa musik blir man ju glad och då går tiden fortare.


ganska snygg om man får säga det själv.


känner att jag liknar en skådespelerska på denna bild.

ni ska få en bra låt också. jag brukar inte gilla remix:er, men idag gör jag det. den na låt är grym, men orginalet är mycket bättre.

 

with love, Hannibal


RSS 2.0