# 8 redheads

 

jag er ginger, and proud of it!

 

 

 

helgen har spenderats med Lolls. vi har kollat film, försökt ha photoshoot, färga hår m.m.

skoj!

just nu sitter jag i skolan och hatar det. många tänker åka hem och jag blir ledsen....

fan!

jag blir på dåligt humör!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 


# 7 Café '50s

jag hade tänkt att starta ett café/resturang med 50-tals tema. det skulle ju typ vara paradiset. adär det är rosa väggar, schackrutigt golv, posters på gamla stjärnor, bås vid fönsterna, barstolar vid disken, tuggummimaskin, körsbärmålningar, m.m.
har hittat ett café i Santa Monica som heter just Café 50s, och dit ska jag åka! LÄTT!
har hittat lite bilder därifrån också





hug hun!:*

blue suede shoes
















# 6 LAWDY MISS CLAWDY

vaknade för typ 1 timme sedan :) har vaknat till pleasantville. en underbar film. :) jag åker sena bussen eftersom jag inte har matte idag som alla andra. skönt med sovmorgon^^
igår var jag och fmailjen och käkade middag i stockholm, det var väldigt trevligt. vi forck dock vänta på maten i 45 minuter men de bjöd på kaffe iaf och alla förutom jag fick smakprov på öl. orättvist. :( fast jag fick såklart smaka. det luktade hallon/jordgubbar/körsbär, asmums lukt. smaken var inte densamma dock.
igår köpte jag hårspray för det var igår jag behövde det som mest. haha sen hade jag bett mamma köpa nagellacksremover i förrgår, men det fanns onte på ica så hon hade köpt det igår! SÅ SKÖNT! är i ett stort behov av det!!!!
jag ska köpa nagellack! vitt och blått. jag ska göra värsta navy-naglarna :) igår ritade jag ankare på naglarna, svart på rött, men vitt på blått eller tvärtom blir snyggare än svart på rött. :)
puss på er. :*






RSS 2.0